Unlock
Your Child's Potential with
the Bring Art!

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dakf.dk/public_html/templates/dakf/functions.php on line 182

Om os

 

Den Arabiske Kulturelle Forening er en forening for alle interesserede. Vores formål er at udbrede kendskabet til og forståelsen af den arabiske kultur, som den repræsenteres af indvandrere og flygtninge fra de arabisktalende lande samt at indføre børnene i den arabiske kultur på en måde, der passer med deres tænkemåde.
Derudover fokuserer vi på at sikre og styrke integrationsprocessen i det danske samfund ved at formidle informationer og viden, der kan styrke medlemmernes muligheder for at tage aktivt del i samfundet, som derved kan hjælpe samfundet med at løse diverse problemstillinger såsom integration og kriminalitet.

Foreningen tilbyder et meget varieret udvalg af arrangementer til alle børn og unge, der sammen hjælper med at styrke integrationensprocessen ved afholdelse af kulturelle, sociale, sportslige samt kunstneriske aktiviteter.

Vi er i skrivende stund fem frivillige medlemmer, men foreningen er åben for enhver, der har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Foreningens hjemsted er Greve Kommune. Ønsker man at blive medlem rettes det til foreningens sekretariat.