Unlock
Your Child's Potential with
the Bring Art!

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dakf.dk/public_html/templates/dakf/functions.php on line 182

Start

Den Arabiske Kulturelle Forening

Velkommen til vores side!

Formålet med denne side er at informere jer læsere om Den Arabiske Kulturelle Forening og hvad den tilbyder af adskillige aktiviteter og servicer med sociale, kulturelle, kunstneriske og humanitære aspekter.

Foreningen tilbyder et varieret udvalg af aktiviteter og arrangementer til alle interesserede, for at give en forståelse for kulturel mangfoldighed og integration.

Følg med på siden, hvor vi vil opdatere jer med de forskellige aktiviteter og arrangementer, som vi løbende afholder.

Hvis I vil vide mere eller er interesserede i vores forening, er I velkomne til at kontakte os..

Nyheder

Assalamu aleikum beærede forældre og elever,

Vi ønsker at informere jer om, at skolen er flyttet til et nyt sted, som befinder sig omkring 10 min væk fra det gamle sted. Vi befinder os nu på Hedelyskolen, hvis adresse er Dønnergårds Alle 30, 2670 Greve. Vi ønsker desuden at orientere jer om, at skoledagen vil vare fra kl. 10:00-13:15.

Første skoledag finder sted lørdag d.
12/8/2023 kl. 10-12, hvor eleverne vil blive delt i de forskellige klasser alt efter niveau og alder. Fra den efterfulgte uge, vil skoledagene være kl. 10-00-13:15 som normalt.

Vi opfordrer derfor til tilmelding hurtigst muligt.

Vel mødt!

Vh.

Den Arabiske Skole

Om os

 

Den Arabiske Kulturelle Forening er en forening for alle interesserede. Vores formål er at udbrede kendskabet til og forståelsen af den arabiske kultur, som den repræsenteres af indvandrere og flygtninge fra de arabisktalende lande samt at indføre børnene i den arabiske kultur på en måde, der passer med deres tænkemåde.
Derudover fokuserer vi på at sikre og styrke integrationsprocessen i det danske samfund ved at formidle informationer og viden, der kan styrke medlemmernes muligheder for at tage aktivt del i samfundet, som derved kan hjælpe samfundet med at løse diverse problemstillinger såsom integration og kriminalitet.

Foreningen tilbyder et meget varieret udvalg af arrangementer til alle børn og unge, der sammen hjælper med at styrke integrationensprocessen ved afholdelse af kulturelle, sociale, sportslige samt kunstneriske aktiviteter.

Vi er i skrivende stund fem frivillige medlemmer, men foreningen er åben for enhver, der har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Foreningens hjemsted er Greve Kommune. Ønsker man at blive medlem rettes det til foreningens sekretariat.

 

 

galleri

I dag, lørdag skulle det solrige vejr nydes, og derfor valgte vi at afholde en grilldag, hvor vi alle havde glæde af god mad og hygge..  

 

Ønsker du at tilmeldes eller tilmelde dit barn, bedes du venligst udfylde denne blanket og aflevere den på kontoret i foreningens åbningstider. Tiderne kan findes under "KONTAKT OS"

Tilmeldings blanket